Schweizerverein Jütland und Fünen: Foreningen
Schweizerverein Jütland und Fünen

Deutsch   

Formål

For at kunne bevare en levende forening er det vigtigt, at vi hele tiden er i tæt kontakt med de schweizere, som opholder sig i Danmark - specielt på Fyn og i Jylland. Medlemskab af vores forening er naturligvis frivilligt, men hvis man vælger ikke at være medlem, skal man i hvert fald vide, hvad man siger nej til. Vores formål er socialt samvær, hvor vi holder schweiziske traditioner i hævd.

Aktiviteter

Vi er en flok schweizere, som mødes forskellige steder i landet. Muligvis kender du allerede nogle af vore aktiviteter. Vi mødes fast tre gange årligt, og hertil kommer mindre arrangementer som fx vandreture, filmaftener etc.

Generalforsamling

Generalforsamlingen finder sted i foråret, og den slutter altid med Raclette. Dette arrangement er kun for voksne.

Bundesfeier

Fejring af den schweiziske nationaldag foregår altid i den weekend, der ligger tættest op ad 1. august. Arrangementet strækker sig over en weekend, og det er for hele familien. Vi lejer en spejderhytte og har indtil nu altid haft folke musikere fra Schweiz med. Der er "Lampionumzug und Feuer", og vi hører forbundspræsidentens tale til alle udlandsschweizere.

Samichlaus

Samichlaus er specielt for børn, men forældre og bedsteforældre tropper også gerne op.

Andre initiativer

Samarbejdet med "Schweizer-Verein Schleswig-Holstein" har givet os mulighed for deltage i deres foreningsaktiviteter, så som Vadehavsvandring. Vi har desuden forsøgt at afholde filmaften og en Jass eftermiddag.

Bestyrelsen

Foreningslivet bliver ikke bedre end den til enhver tid siddende bestyrelse. Det er bestyrelsen, der iværksætter de forskellige aktiviteter. Men det er medlemmerne, der giver inspiration - og derfor vil vi gerne høre fra jer om ideer og ønsker.

Send os ris og ros, så vi kan forbedre arbejdet i foreningen Schweizerverein Jütland und Fünen.

Jeg vil gerne have flere informationer om foreningen Schweizerverein Jütland und Fünen

Navn:

Adresse:

Postnr., By:

Tlf.:

E-mail:

Bemærkninger:


 

Kontakt:
Formand: Schweizerverein Jütland und Fünen, c/o Daniel Zellweger , Mejerivej 1, 7182 Bredsten
Webmaster: Runa Blattmann / Andreas Ott